Incidente

Traseul de la Stăuceni a fost deblocat, traficul în Chișinău din nou periclitat

Azi traseul național R6, accesul în localitate, precum și străzile comunei Stăuceni au fost complet blocate din cauza protestatarilor aduși în mod organizat de Șor.

Stăucenenii erau foarte alertați. O doamnă zicea:” oamenii care vor să ajungă acasă din sau la capitală  sunt impuși să caute căi de ocolire a protestatarilor, copiilor le este frică să revină de la liceu acasă. Dna Nina Șavga semnala: ”Am trecut pe acolo , toate mașinile , autobuzele nu pot trece pe traseu respectiv intra în Stauceni , protestatarii trec și drumul neregulamentar mașinile claxonează , chiar în fața mea o doamna servita a trecut printre mașini și înca se revolta de ce o claxonează , la observații de ce nu trece la pietonală. nici nu a reacționat” .

Alexandru  Vornicu spunea : ”Legea în țara noastră e una pentru toți și trebuie respectatã. Recomand locuitorilor să evite deplasarea din și spre Stăuceni, dacă nu este strict necesar, cel puțin până la ameliorarea situației”, iar Roman Banari, analizând contingentul protestatarilor propune chiar:” sa patrulam străzile localității noastre pentru a ne fi familiile în siguranță”. 

Inspectoratul General de poliție informează că după mai multe  discuții cu protestatarii  traseul a fost deblocat. 

https://t.me/Politia_Republicii_Moldova/5424

Între timp a fost periclitat traficul rutier în capitală. Către ora 14 a fost blocat deja de către membrii și simpatizanții Partidului „Șor” bulevardul „Ștefan cel Mare și Sfânt” din capitală. Aceștea, cer, conduși de Marina Tauber ca Guvernul să le achite toate facturile.

 

foto Politia.md

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button