Incidente

Căutările continuă, șoferul nu colaborează

 Căutările Anei-Maria, fata dispărută  la 12 aprilie din Orhei au fost extinse și  în raionul Telenești.

Ea este în continuare căutată de zeci de oameni (polițiști din inspectoratele teritoriale, de patrulare, ofițerii INI, laboratorul Centrului Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP, bărci, drone, voluntari care au implicat și ATV-urile, localnici, colegi, profesori ) în toate fâșiile forestiere, bazinele acvatice, clădirile părăsite și locurile nepopulate, stațiile de vulcanizare, spălătoriile auto, stâne.

Însărcinată în luna a șasea, fata a dispărut după ce a urcat în jurul ore 21 într-un automobil pe strada 31 august din Orhei.

La 18 aprilie poliția a identificat și reținut pentru 72 de ore șoferul  mașinii de ocazie în care a urcat aceasta. Potrivit oamenilor legii, bărbatul de 45 de ani, originar din raionul Telenești, nu colaborează cu ancheta, comunică echipa.md.

Magistrații Judecătoriei Orhei au dispus  la 19 aprilie plasarea acestuia  în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile în Penitenciarul 13.

Oamenii legii solicită în continuare sprijinul cetățenilor, pentru a localiza tânăra.

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button