Incidente

(Video) Reținut în timpul plasării substanțelor narcotice în extravilanul s. Cruglic

În urma măsurilor speciale de investigație și acţiunilor de urmărire penală a fost reținut în flagrant un tânăr de 24 de ani în timpul plasării substanțelor narcotice în ascunziș în extravilanul satului Cruglic din raionul Criuleni.

Asupra acestuia polițiștii au depistat și ridicat aproximativ 2,5 kg de marijuana și 600 grame de hașiș.

Valoarea estimativă a drogurilor pe piața neagră a fost estimată la 1 500 000 de lei.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, iar conform legislației în vigoare persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 7 la 15 de ani.

Insul face parte dintr-un grup de persoane suspectate de realizarea substanțelor narcotice. Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI, în comun cu cei de urmărire penală a Inspectoratului de poliție Ciocana, timp de două luni documentează cazul și  au stabilit că drogurile erau procurate prin intermediul aplicației „Telegram”, iar altele de către consumatorii finali şi diferiţi intermediari prin metoda tranzacţiilor prin rețelele de plăţi electronice.

Polițiștii continuă să efectueze măsuri speciale de investigație pentru stabilirea implicării altor persoane în activitatea infracțională.

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button