Incidente

Lovitură frontală pe traseul G 68 Ustia – Molovata

Un tânăr de 32 ani și-a pierdut viața, iar doi bărbați au ajuns la spital

În dimineața zilei de 10 septembrie pe traseul Ustia-Molovata din raionul Dubăsari s-au lovit frontal un vehicol marca Rover și un Duster. În rezultatul impactului tânărul de 32 ani care se afla la volanul automobilului Rover, din cauza traumatismelor a decedat pe loc, iar  pasagerul lui a ajuns la spital, împreună cu șoferul celuilalt automobil, care circula reglementar.

FOTO: t.me/Ungureanu112

După cum ne-au informat la IMSP Spitalul raional Criuleni, ulterior unul a fost internat în secția chirurgie, iar altul a fost transportat la Spitalul de Urgență din Chișinău, dar starea pacienților e stabilă și nu prezintă risc pentru viață.

Potrivit Poliției, tânărul, care se afla la volanul unui automobil marca Rover  nu deținea permis de conducere și nu a reușit să controleze mașina când a ieșit pe contrasens.

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button