Incidente

Grav accident pe traseul M-1. Doliu la Jevreni

În noaptea  de 6 spre 7 octombrie localitatea a pierdut un flăcău activ, cu care se mândreau părinții și pe care îl admirau sătenii.

Din cercetările preliminare oamenii legii au constatat că  tânărul de 29 de ani, la volanul unui BMW, deplasându-se pe traseul M-1 din direcția Dubăsari spre Chișinău, în  satul Cruglic a pierdut controlul asupra mașinii, inversându-se.

În urma traumelor primite șoferul  a decedat la fața locului. Cazul se cercetează.

Vestea a bulversat comunitatea, iar primarul  localității Igor Rotaru a anunțat sătenii despre contramandarea activităților culturale dedicate Zilei satului, pe care  o  sărbătoresc la 9 octombrie 2023.

 ”În atenția locuitorilor satului Jevreni, în legătura cu tragicul accident care a avut loc la data 06.10.2023 unde a decedat prietenul nostru Vitalie Roșca, sărbătoarea ziua satului Jevreni din data de 09.10.2023 nu va avea loc. Va rog să mă iertați, dar așa e corect !”- scria Primarul pe pagina sa de pe o rețea socială.

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button