Politic

Miniștri noi în Guvernul Republicii Moldova

 În cadrul ședinței cabinetului de miniștri din 16 noiembrie 2022  prim-ministra Natalia Gavrilița a anunțat  remanieri în Guvern. Astfel, după ce Sergiu Gaibu a demisionat, funcția de ministru al Economiei va fi ocupată de Dumitru Alaiba.  Rodica Iordanov va fi noua șefă la Ministerul Mediului.

A demisionat și Eugen Cozonac din funcția de director Agenției Proprietăți Publice (APP). În locul lui a fost numit Alexandru Musteață.
Natalia Gavrilița a adăugat că vor urma și alte numiri în instituțiile subordonate Guvernului: „Vom face anumite modificări în instituțiile subordonate Guvernului, pentru că sunt oameni care își încheie activitatea în alte poziții și pot să înceapă lucrul în Guvern într-o săptămână sau două”.

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button