Internațional

Nepotul fondatorului pieții ”7km” din Odesa a fost găsit mort

Trupul tânărului de 24 ani a fost găsit la 23 ianuarie 2023 pe Traseul Sănătății de pe litoralul odesit. În ajun acesta ar fi ieșit din sauna în care se relaxa doar în lenjerie intimă și încălțăminte sport. Cauza decesului se stabilește.

După cum au declarat pentru publicația ”Dumscaia” surse din Procuratură, Victor Dobreanskii-junior din vara anului 2022 se afla în căutare pe cauza de falsificare a documentelor de înregistrare, intrare ilegală în posesia averii intreprinderii (art. 206-2, 209 și 205-1 ale Codului Penal al Ucrainei).

Conform anchetei acesta prin înțelegere cu persoane necunoscute ar fi  falsificat contractul de vânzare-cumpărare a companiei ”Victor D”, căreia îi aparține renumita piață. La acel moment proprietara firmei era mama lui Victor Dobreanskii-junior. 

Actualmente piața aparține businessmanului Vladimir Galanterik, care din 2021, la fel, se ascunde de justiție.

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button