DubăsariEconomicSocial

După o oră de dezbateri, acordul a fost aprobat cu 14 voturi din 26 posibile (video)

Consilierii raionului Dubăsari au aprobat, cu 14 voturi din 26, un acord de colaborare trilateral dintre Zona Economică Liberă (ZEL) Bălţi, Consiliul raional Dubăsari şi Primăria s. Pârâta, pe teritoriul căreia urmează să fie construită o sub zonă a ZEL.

Subiectul a fost raportat de Sergiu Guvir, şeful secţiei agricultură şi servicii cadastrale, deşi unii consilieri au cerut ca el să fie prezentat de preşedintele Grigore Filipov. Proiectul acordului a fost discutat îndelung, opiniile consilierilor s-au împărţit între „e nevoie de acord” sau „banii pot fi alocaţi în afara acordului”, pentru că următorul subiect al şedinţei a fost alocarea unei sume de 95 mii lei pentru proiectarea unei linii electrice separate pentru subzonă. După îndelungate dezbateri, preşedintele şedinţei Nicolae Gazea a pus la vot acordul în varianta iniţială, care a acumulat majoritate.

Vedeţi o parte din opiniile consilierilor, în materialul de mai jos, şi momentul votului:

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button