CriuleniEst-CurierSănătate

Din 1 mai 2021 – „Cod roşu” în patru localităţi din r. Criuleni

Din 1 mai, 2021, patru localităţi din r. Criuleni sunt plasate sub „Cod Roşu” de alertă în sănătate publică. Astfel a decis Comisia raională extraordinară de sănătate publică în 30 aprilie, 2021:

„Se instituie starea de urgență în Sănătate Publică în următoarele localități  pentru  care s-a stabilit gradul de alertă „COD ROȘU”,  începând cu  01 mai 2021: s.Bălțata, s. Jevreni, s. Corjova, s Mardareuca, precum şi următoarele măsuri restrictive: 2.1.Interzicerea aflării în locurile publice (păduri, parcuri, alei, plaje etc.), în grupuri mai mari de 3 persoane. Respectarea distanței sociale/fizice de 1 (unu) metru rămâne a fi obligatorie, indiferent de numărul de persoane prezente în locurile publice.”

Gradul înalt de alertă „cod roşu” se instituie în baza indicatorului de incidență cu COVID-19  în care nivelul de răspândire a infecţiei ultimele 14 zile este mai mare de 100 cazuri la 100 mii populație.

O săptămână în urmă, în r. Criuleni erau 112 cazuri active de Covid-19.

La data de 4 mai, 2021, statistica în r. Criuleni arată în felul următor, conform datelor furnizate de către Centrul de Sănătate Criuleni:

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button