Dubăsari

ANUNȚ!!! ACHIZIȚIA LUCRĂRILOR DE REPARAȚIE A SPAȚIULUI

AO „Social-Asist” implementează proiectul „Spălătorie socială – un mediu curat pentru o viață mai frumoasă”, finanțat de Uniunea Europeană și co-finanțat de Keystone Moldova, Filiala din Moldova a Fundației „Stichting Dorcas Aid International” și Asociația pentru Educație ”Neoumanist”.
În cadrul acestui proiect, este preconizată ACHIZIȚIA LUCRĂRILOR DE REPARAȚIE A SPAȚIULUI destinat spălătoriei sociale, care va deservi populația comunei Cocieri.
Companiile interesate pot prezenta ofertele până la data de 15 mai 2024.
Toată documentația necesară pentru concurs o puteți solicita la adresa de e-mail: eugen.botnari@gmail.com, cu mențiunea „Solicitare documente tender reparații” sau la oficiul asociației: comuna Cocieri, raionul Dubăsari, strada Renașterii, 85.
Persoana de contact – Eugeniu Botnari, tel. 078723940.
Documentația necesară pentru concurs o puteți descărca de pe https://www.facebook.com/socialasist2016/

(P.)

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button