Est-CurierIncidente

Contrabandă de proporții, într-un autocar venit din Odesa

Serviciul Vamal a publicat imagini cu momentul în care într-un autocar care venea din Odesa, a fost descoperit un pachet cu 100 de mii de dolari.

Potrivit comunicatului instituției, autocarul a fost percheziționat sub conducerea procurorilor PCCOCS, chiar dacă șoferul acestuia a anunțat că nu are nimic de declarat. Conducătorul vehiculului, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost reținut pentru 72 de ore.

În valută națională suma depistată valorează aproape 2.000.000 lei. Aceștia erau ascunși în una din treptele autocarului. Prin urmare, banii au fost indisponibilizați și constituie probă în dosarul penal. Urmărirea penală va trebui să stabilească exact inclusiv proveniența și destinația acestor bani. Persoana reținută beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii. De asemenea, urmează să fie investigată participarea altor persoane în tentativa de contrabandă.

Foto, video: customs.gov.md.

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button