Social

Vremea se încălzește ziua până la 25 de grade

Vremea se încălzește. Meteorologii prognozează pentru săptămâna viitoare temperaturi ale aerului de până la 25 de grade Celsius pe parcursul zilei. Noaptea va fi rece, valorile termice ale aerului vor oscila în jur + 1 grad, iar la suprafața solului se așteaptă înghețuri de până la -2 grade, transmite IPN.

Până la Paști, 2 mai, vremea va fi instabilă. Se așteaptă ploi de scurtă durată.

Valentina Belidina, inginer-sinoptician la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS), a explicat că încălzirea vremii până la 25 de grade pe timp de zi va fi cauzată de un front atmosferic din sudul și sud-vestul Europei, care va traversa teritoriul Republicii Moldova.

Joi și vineri, 29 și 30 aprilie, valorile termice ale aerului vor oscila între +18 și +25, pe timp de zi, iar noaptea se vor înregistra între +5 și +10 grade Celsius.

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere.

Articole asemănătoare

Back to top button