CriuleniSănătate

Mare de flori şi diplome, pentru angajaţii din sistemul medical al r. Criuleni (foto, video)

Pentru prima dată după un an şi 3 luni de pandemie, lucrătorii medicali, cu mici excepţii, au lăsat măştile deoparte, şi-au strâns mâinile şi s-au îmbrăţişat, având temei să serbeze cu mai multă bucurie  ziua lor profesională. Pavel Spînu, preşedintele raionului Criuleni, a semnat dispoziţia de decernare a diplomei din partea Consiliului Raional unui număr de 60 de angajaţi din raion şi subdiviziunii CIT „Lăstărel”. Aurelia Roman, directoarea spitalului, a anunţat că Ministerul Sănătăţii a decernat 79 de diplome pentru lucrătorii medicali din subordinea sa. Şefii centrelor de Sănătate Criuleni şi Hruşova au felicitat şi au înmânat diplome subalternilor care s-au remarcat prin succese în ultimul an de activitate.

Artiştii amatori de la Centrul de Cultură şi Tineret „G. Sîrbu” le-au prezentat un concert cu prilejul sărbătorii profesionale.

Urmăriţi întreaga festivitate aici:

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button