Alegeri localeSocial

Locurile vacante în Consiliul sătesc Cimișeni au fost completate

Noii consilieri au la dispoziție 30 de zile pentru înlăturarea stării de incompatibilitate în cazul apariției acesteia.

La 28 mai 2022 Consiliul local Cimișeni, rnul Criuleni a votat deciziile cu privire la ridicarea mandatelor de consilier dlor Golovei Marian și Beschieru Adrian, aleși pe lista BE ” Platforma DA și PAS” din cauza absențelor nemotivate.

 Transmiterea mandatelor respective suplinitorilor, însă, a durat aproape jumătate de an. Membru CEC Alexandru Berlinschi a declarat în cadrul ședinței CEC din 20 ianuarie 2023 că membrii supleanți au ezitat mult să accepte încrederea acordată.

 La 16 ianuarie 2023 persoanele respective  au decis totuși să își asume responsabilitățile  mandatului de ales local. Astfel, din partea BE ”Platforma DA și PAS” în 2023 vor exercita atribuțiile de consilier sătesc cetățenii Andrei Rabei și Vera Nacu. 

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button