CriuleniCulturalDivertismentEC Junior

(Galerie foto) Festivitatea solemnă dedicată aniversării a 30-a a Zilei Independenţei, la Criuleni

Mitingul dedicat Zilei Independenţei Republicii Moldova, la aniversarea a 30-a, a adunat, de la mic la mare, criuleneni şi oaspeţi ai oraşului, în piaţa Ştefan-cel-Mare. Începând cu ora 10.00, gazdele evenimentului şi invitaţii au rostit mesaje de felicitare, au evocat evenimentele de acum 30 de ani, au depus flori la monumentul lui Ştefan-cel-Mare şi şi-au urat reciproc prosperitate şi sănătate. Evenimentele vor continua în seara zilei, în intervalul 17.00 – 19.00, în acelaşi loc.

Vedeţi în continuare o galerie foto de la eveniment.

Galerie foto de Ecaterina Cernov, stagiară în cadrul programului „Est-Curier Junior”

Acest articol este realizat în cadrul proiectului „Sprijin pentru mass-media din Moldova și eforturi inovatoare de educație mediatică”, finanțat de Agenția Suedeză pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională și implementat de Internews în Moldova, ce are ca scop promovarea dezvoltării mass-media independente și profesioniste, care oferă cetățenilor acces la o diversitate de perspective și reduce vulnerabilitatea sectorului mediatic la interesele politice și economice

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button