O remiză nulă la Slobozia-Dușca

Duminica trecută, 15 iulie, în ultima zi a Campionatului Mondial la Fotbal din Rusia, s-au disputat și meciurile etapei a VI-a din Campionatul raionului Criuleni la Fotbal. În patru meciuri au fost marcate 19 goluri și doar pe stadionul din Slobozia-Dușca balonul așa și nu a nimerit în plasă.

La ora 11.00 la Slobozia-Dușca echipa locală FC Slobozia-Dușca se convoca cu formația «Speranța», Cimișeni. Arbitrii Federației de Fotbal Moldovenești, Petru Stoianov cu asistenții săi Tudor Bologa și Oleg Stoianov, nu au avut nici o pretenție față de amenajarea terenului.

Ambițioasa echipă din Cimișeni a venit la Slobozia-Dușca pentru a se confrunta cu formația-campioană din anul trecut. De la început oaspeții organizează câteva atacuri la poarta adversarilor, șutând puternic de la distanță. Fotbaliștii din Cimișeni pătrundeau îndrăzneț în careu și încercau să trimită balonul în poartă. Tehnica loviturilor lăsa de dorit. Balonul zbura peste transversală.

Alte detalii de la acest eveniment sportive citiți în variant print a ziarului “Est-Curier” din vineri 20 iulie, 2018, pag. 8

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *