Berbec

Berbecii trec printr-o perioadă foarte dinamică şi solicitantă, care poate fi marcată de stres şi incidente diverse. Acest lucru se reflecta în special asupra relaţiilor de lucru: colaborări, asocieri, parteneriat. Dacă munceşti sistematic şi nu iei decizii pripite, în aprilie 2014 poţi avea succes, chiar dacă Marte, stăpânul Berbecului, este retrograd.

Taur

În aprilie 2014, sănătatea Taurului nu trebuie neglijată niciun moment. Indiferent cât de tare ţi se pare că eşti pe poziţii, nu exagera, nu risca şi nu trata superficial problemele medicale, nici măcar pe cele care ţi se par neînsemnate! Ai grijă cum umbli cu obiectele periculoase!

Gemeni

În primele două decade din aprilie 2014 debordezi de energie:  Soarele, dătătorul de viaţă, şi Mercur, stăpânul Gemenilor, sunt amplasaţi într-o zonă vitală. Rezistenţa fizică scade în ultima decadă, când ai nevoie de mai multă odihnă şi menajare. Oricum, Saturn rămâne în casa bolilor Gemenilor, aşa că sănătatea trebuie permanent monitorizată.

Rac

Aprilie 2014 poate fi o perioadă cam turbulentă pentru firea Racului, iubitoare de linişte şi confort, aşa că poate să-ţi afecteze echilibrul lăuntric. Este posibil să reacţionezi printr-o înclinaţie către excese. Încearcă să nu-ţi alini stresul mâncând sau bând peste măsură! Mai bine varsă-ţi nervii într-o activitate fizică energică şi susţinută.

Leu

Casa sănătăţii Leului nu transmite niciun mesaj neliniştitor în aprilie 2014. Doar Soarele, stăpânul Leului, este cam încolţit. Este recomandat să te aperi de stres şi să fii prudent, fiindcă există un risc de accidentări sau agresiuni. Vorbeşte doar cât trebuie şi păstrează un ton ponderat!

Fecioara

Ar trebui să ai un moral bun, de vreme ce interactionezi atât de usor cu ceilalti. Totuşi, dincolo de dragoste şi socializare, în aprilie 2014 există frământări care nu-ţi dau pace, îngrijorări care te apasă. Încearcă să nu mai despici firul în patru şi să nu-ţi mai faci sânge rău din nimicuri. Concentrează-te pe priorităţi.

 

Balanţa

După câte se pare, în aprilie 2014 Balanţa are cea mai mare expunere la stres dintre toate zodiile. Indiferent ce interese prioritare ai avea şi oricât de urgente ar părea, nu-ţi neglija sănătatea! Fă ce crezi că este bine pentru armonia ta interioară!

 

Scorpion

Sănătatea ar trebui să fie prioritatea lunii aprilie 2014 pentru Scorpioni. Chiar dacă ai o bună rezistenţă din naştere, organismul are şi el limitele lui, aşa că nu trebuie forţat sau supus la experimente. Evita excesele, fereşte-te de alcool şi droguri, nu exagera cu cafeaua şi ţigările!

 

Săgetător

După toate probabilităţile, în primele două decade din aprilie 2014 nu te paşte nicio boală: casa bolilor Săgetătorului este goală, iar planeta care o guvernează este bine mersi. Povestea se schimbă în ultima decadă, când în sectorul cu pricina intră Soarele şi Mercur. Tot în casa bolilor Săgetătorului se produce şi eclipsa de Soare din 29 aprilie 2014.

 

Capricorn

La stresul cu care te lupţi de câteva luni, în aprilie 2014 se adaugă accentuarea tensiunilor legate de carieră, cămin sau părinţi, care te ţin permanent în priză. Încearcă să te relaxezi! Aşa vei avea mintea mai limpede şi un randament mai bun. Întâlneşte-te cu prietenii, plimbă-te, citeşte!

 

Vărsător

Axa mişcării Vărsătorului este încordată, marcată de opoziţii şi de o eclipsă de Lună. Accidentele se pot produce la volan, pe bicicletă, pe role sau pe jos, ba chiar şi în casă (scări, pardoseala udă etc). Nu toţi Vărsătorii se vor accidenta, fireşte, dar există un risc, aşa că paza bună trece primejdia rea. Nervozitatea trebuie controlată.

 

Peşti

Eşti într-o formă grozavă: ai un moral care urcă până la ceruri şi o poftă de viaţă de zile mari. În aprilie 2014 Peştii se află în graţiile astrelor, care îi protejează şi au grijă să le fie bine. Poate prea bine, uneori. Înfruptă-te cu moderaţie din deliciile vieţii, mai ales din cele culinare. Chiar dacă te simţi minunat şi ai alte priorităţi, nu uita să faci mişcare!

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *