PLDM merge în turul doi și promite cei mai buni candidați pentru primăriile Jevreni și Onițcani (publicitate electorală)

Turul doi al alegerilor locale generale se anunță a fi promițător pentru candidații PLDM din satele Jevreni și Onițcani, după ce partidul a acumulat un scor onorabil în primul tur, primării importante și consilieri în toate localitățile în care a avut candidați, dar și consilieri raionali.
Protagoniștii turului 2 sunt Igor Rotari la Jevreni și Ion Șarban la Onițcani.
Ce ați vrea să faceți pentru oameni și sat?

Ion Șarban:

La Onițcani, lucrurile se clarifică odată ce domnul Ion Șarban va deveni primar al localității. Corectitudinea care îl caracterizează este primul pilon în tot ce va face acesta pentru localitatea sa. Maxim posibil și tot ce nu s-a făcut ani de zile, ținând cont de potențialul intelectual al localității, dar și de propunerile colegilor din viitorul consiliu local, raportat la realitatea social-economică a satului. De fapt, îmi doresc foarte mult o viață de calitate și confortabilă pentru cei din localitatea mea.

72579426_138141944142867_7368193542214123520_n

- Cum trebuie să aibă loc administrarea primăriei în viziunea dvs?

Ion Șarban: Trebuie făcută cu multă eleganță și respectând niște reguli de egalitate, corectitudine, transtarență.
- Cum vedeți localitatea peste 4 ani?
Ion Șarban:  Debarasată de frică, cumătrism, cu o mentalitate și aspirații moderne, apropiate de cele europene.
- Dincolo de administrarea zilnică, ce alte proiecte, prevederi vreţi să implementați?
Ion Șarban: Proiecte de menire social-culturală, care ar încuraja tinerii investitori autohtoni și nu numai, la deschiderea afacerilor mici și mijlocii pe teritoriul satului.
- Ce le urați celor care v-au ales și o vor face repetat duminica viitoare?
Ion Șarban: Le doresc să fie consecvenți,verticali și plini de speranțe. Împreună putem face viața mai bună, putem schimba lucrurile și putem construi o localitate demnă.
- Ce ați vrea sa le ziceți indecișilor?
Ion Șarban:  Le doresc să se gândească la puterea pe care o au prin dreptul de a vota, să se gândească la cei 4 ani care au trecut și cei care vin, la faptul că nu ne putem permite să pierdem timpul și să lăsăm problemele să se adune și să ne împovăreze viața.

 

Igor Rotari, antreprenor, cu o vastă experiență în munca de atragere a investițiilor, a luat un scor detașat în primul tur și se clasează pe locul întâi cu șanse mari de a deveni edil în Jevreni pentru următorii 4 ani.
- Ce vă doriți pentru localitatea dvs, care ar fi mesajul pe care l-ați transmite alegătorilor?

13335857_10206108821452564_4295778989307996879_n

Igor Rotari: Unitatea ne face mai puternici, asta am demonstrat în primul tur. Tot ce îmi doresc este să fim la fel de uniți și să ieșim la vot, să ne onorăm dreptul civic, dar totodată să dăm o altă șansă localității noastre. Îmi doresc ca satul Jevreni să fie o localitate modernă, bine administrată, cu drumuri bune, cu lumină pe străzi, cu instituții bine admi-nistrate, cu oameni fericiți și cu tineri care să se bucure de oportunități aici, acasă.
- Ce vă face diferit de contra-candidatul dvs?
Igor Rotari: Probabil, în primul rând, intențiile, apoi pregătirea și energia, care trebuie să fie nesecată la un primar. Am tot ce trebuie ca să ofer satului o altă perspectivă, ca să aduc proiecte profitabile în localitate, ca să dezvolt spiritul comunitar și să transformăm Jevreniul într-un mic centru provincial din raionul Criuleni.
- Ce ați vrea să faceți pentru oameni și sat?
Igor Rotari: Îmi doresc infrastrctură bună, management trasparent, oportunități pentru tineri, dezvoltare complexă și multilaterală. Îmi doresc oameni mulțumimți de viața lor în sat, de condițiile lor. Iar asta este posibil și depinde de votul din 3 noiembrie.
- Ce le urați celor care v-au ales și o vor face repetat duminica viitoare?
Igor Rotari: Să fie siguri și hotărâți în intenția de a schimba lucrurile în localitate, să dea prioritate celor care dincolo de vorbe, pot construi lucruri palpabile.

Alegerile locale de la Criuleni au confirmat că PLDM rămâne un partid important în a păstra echilibrul democrației și în sensul de a crea punți de comunicare și colaborare între toate forțele la nivel local. În acest sens, în Consiliul raional Criuleni se va forma fracțiunea PLDM care invită la dialog toate forțele politice ce au acces în Consiliu pentru a identifica cele mai bune soluții pentru raionul nostru. Totodată, îi felicităm pe alegători pentru consecvența cu care au făcut alegerea în favoarea echipei PLDM, care rămâne un exponent al unității, verticalităţii și bunei dezvoltări a Repubilcii Moldova, şi le mulţumim pentru că sunt alături de noi!
Achitat din fondul electoral al PLDM

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *