CriuleniCultural

(Video) Premiul Presei a fost decernat Alinei Orbu. Savurați vocea acestei femei deosebite!

Ediţia curentă a festivalului bienal de romanţe “Petale de trandafir” desfăşurat  duminică, 10 noiembrie 2019, în incinta Scolii de arte din Criuleni s-a remarcat prin originalitatea vocilor bărbăteşti şi repertoriu.
IMG_6759
Pentru prima dată de la iniţierea lui în 1996, Premiul presei a fost acordat unei persoane care nu a participat la concurs, dar a influienţat mult calitatea acestuia. Alina Orbu din comuna Bălăbăneşti, deţine déjà trofeul festivalului  de la o ediţie anterioară, este mama celei mai tinere deţinătoare a premiului mare al festivalului “Petale de trandafir”,care a fost şi preşedinta juriului actualei ediţii, deţinătoarea Premiului Mare a concursului naţional de romanţe “Crizantema de argint 2019”  şi premianta locului II la concursul “Crizantema de aur – 2019” din Târgovişte, România – Jana Gherbovei.
Alina  Orbu a câştigat premiul  redacţiei “Est Curier”  pentru susţinerea şi promovarea talentelor locale, or, bălăbăneştenii n-au fost lipsă nici la o ediţie a festivalului “Petale de trandafir”. În acest an din comuna Bălăbăneşti au fost trei concurenţi, care au fascinat publicul: Valentino Donica, Ilie Arseni şi Lidia Zatic (în imagine).
IMG_6756
E. Chiriac

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button