DubăsariIncidenteSocial

Prima instanță a decis condamnarea la 18 ani privațiune de libertate pentru omorul fetei din Holercani

     În ziua de 3 iunie 2021 tânărul de 27 de ani de la Holercani, care și-a împușcat prietena minoră și a rănit o altă copilă în noaptea de 1 martie și-a aflat sentința.

Instanța de judecată l-a condamnat la 18 privațiune de libertate, dar sentința integrală va fi pronunțată la 24 iunie. Tatiana Țurcan, procuror în procuratura Dubăsari, care are rolul de acuzator în acest proces a declarat că o decizie despre eventualitatea unei contestări a acestei sentințe va putea fi făcută după ce vor afla și analiza detaliat toate argumentele instanței.

Acuzatul are un copil de nouă ani din prima căsnicie.

E.Alexei

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button