Haideţi să facem topul „Omul Anului”, versiunea cititorilor!

În fiecare an, din 2007 și până în prezent, autorităţile raionale au fost fidele tradiţiei de a desemna Oamenii Anului precedent și de a le înmâna diplome pentru contribuţia la dezvoltarea sectorului în care muncesc și s-au afirmat. Primii desemnaţi au apărut în rezultatul evaluării prestaţiei mai multor cetăţeni în anul 2006.

Așa, mai mulţi primari, consilieri raionali, șefi de direcţii, simpli angajaţi, profesori, medici, agricultori, antreprenori, prestatori de servicii, tineri activi, sportivi cu merite locale sau internaţionale, activiști în organizaţii neguvernamentale, lucrători din cultură, pentru merite deosebite, au devenit între timp oamenii anului sau cetăţeni de onoare ai raionului Criuleni, titlu cu care se pot mândri pe bună dreptate.

Championni

Sursa  foto depositphotos.com

Chiar dacă selectarea candidaților se face, de regulă, prin prezentarea rezultatelor remarcabile ale unor persoane pe interiorul breslelor enumerate mai sus, iar comisia de selectare este destul de riguroasă, am decis să facem și un top al oamenilor cărora cititorii noștri le-ar da cu ușurință un asemenea titlu.

… Anul 2020 a fost unul greu, chiar neașteptat de greu pentru unii, marcat de lipsuri, pierderi, restricţii, mai multă muncă, uneori supraprogram. Dar cu siguranţă, aţi văzut în jur exemple bune de urmat, oameni care au motivat pe alții, s-au remarcat și merită apreciaţi.

Ce vă propunem? Să ne sunaţi la redacţie sau să ne scrieţi și să spuneţi pe cine aţi include în topul „Omul Anului 2020”. Condiţie: să ne comunicaţi corect numele, localitatea persoanei despre care credeţi că merită acest titlu, și să argumentaţi scurt, în două trei propoziţii, pentru ce merite. Bineînţeles, vrem să fiţi sinceri și să ne spuneţi și numele Dvs, ca să excludem toate dubiile, și vă vom păstra neapărat anonimatul, dacă doriţi.

Așteptăm mesajele Dvs la numărul de telefon 0248 20183, sau la e-mailul redacţiei contact@estcurier. md. De asemenea ne puteţi scrie un mesaj pe pagina de Facebook a ziarului. Dacă decideți să ne trimiteți un răvaș în plic, adresa poștală e or. Criuleni, str. 31 August 1989, 101/4.

Așteptăm opiniile Dvs până pe data de 29 ianuarie 2021.

Persoanele nu se pot propune pe sine înșiși la acest titlu. Vom verifica informaţiile în cazul în care vom avea uneori dubii. În prima ediţie din luna februarie, vom scrie despre Oamenii Anului 2020, versiunea cititorilor, cu argumentele dumneavoastră în favoarea nominalizaţilor. Îndrăzniţi, pentru că libertatea de exprimare e o piatră de temelie a unui stat de drept și democratic!

 P.S. Mulţumim cititorilor care deja ne-au telefonat/ scris şi au vorbit frumos despre semenii lor!

 

Comments

comments

Comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *