VĂ invităm la ”TOAMNA DE AUR”

Cel mai bun producător de vin

two-types-of-wine-1761613_1280-1024x683Sâmbătă, 26 octombrie, 2019, în incinta Centrului raional de Cultură și Tineret „Grigore Sîrbu” din or. Criuleni, va avea loc sărbătoarea ”Toamna de Aur”.

În cadrul sărbătorii se va desfășura și concursul ”Cel mai bun producător de vin”. Participanți la concurs pot fi persoane fizice cu viză de domiciliu în raionul Criuleni, producători de vin de casă.

La concurs se prezintă vin de casă natural (fără adausuri), produs din roada anului 2019 cu indicarea denumirii vinului și soiurilor de struguri utilizați la fabricare.

Mostrele se prezintă până la data de 23 octombrie la Direcția Agricultură și Servicii Funciare a Consiliului raional. Învingătorii vor fi menționati cu cadouri de preț.

Concursul ”Colacul”

0;0GÎn cadrul sărbătorii se va desfășura și concursul ”Colacul”. Participanți la concurs pot fi persoane fizice cu viză de domiciliu în raionul Criuleni.

La concurs se prezintă un colac fabricat în proces artizanal în condiții casnice cu scopul de a  populariza tradițiile naționale de fabricare a colacilor, de a ridica cultura de consum.

Colacii  se prezintă la data de 25 octombrie la Direcția Agricultură și Servicii Funciare a Consiliului raional. Învingătorii vor fi menționati cu cadouri de preț.

Ion ȚURCAN,

președintele raionului

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *