Reversul venitului carnal

O lecţie dură au primit două tinere din raionul Criuleni, ce mizau pe un câştig peste hotare. Prima, fiind în relaţii de ostilitate cu tatăl vitreg, a fost atrasă de posibilitatea de a părăsi casa părintească şi a-şi câştiga independenţa financiară. Cealaltă, ştia deja cum se poate face un ban, profitând de vulnerabilitatea şi credulitatea fetelor.  Asfel că „a  fost bună” şi i-a găsit o slujbă şi domnişoarei aflate  în dificultate. I-a cumpărat bilet la avion, ce-i drept nu spre Piter, ci spre Antalia, i-a oferit o cameră când au sosit la destinaţe, i-a făcut cunoştinţă cu o persoană influentă, care chiar a doua zi a pus-o în funcţiune… Se vede că îngerul păzitor a însoţit-o pe fata ingenuă şi un client s-a dovedit a fi un turc care cunoştea limba rusă şi n-a profitat de ea, ci a ajutat-o să fugă acasă.

Revenită la baştină, peste trei zile, i-a povestit mamei peripeţia şi chiar dacă, ulterior a fost somată şi ameninţată să ţină limba după dinţi, s-a adresat la poliţie. Astfel, că „binefăcătoarea”, care stă la evidenţa medicului psihiatru-cu diagnoza retard mental mediu din 04.11.1998, care după spusele tatălui său nu ştie a citi şi a scrie, a ajuns pe mâna justiţiei pentru infracţiunea săvărşită la începutul lunii iunie 2012. Urmărirea penală a fost pornită la 19.01.2015, aceasta fiind acuzată de trafic de ființe umane, adică recrutarea, transportarea, adăpostirea unei persoane fără consimțământul acesteia în scop de exploatare sexuală, săvârșită prin înșelăciune și abuz de poziție de vulnerabilitate, de două persoane, infracțiune prevăzută de art.165 alin.(2) lit.d) din Codul penal.

Recent a fost pronunţată sentinţa. Pentru comiterea acţiunilor ilegale, inculpata, în vârstă de 33 de ani, a fost condamnată la 6 ani şi 6 luni închisoare în penitenciar de tip închis, cu încasarea în folosul părţii vătămate a sumei de 15 mii lei drept prejudiciu moral.

E. Alexei

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *