Evoluții frumoase a echipelor ȘS Măgdăcești

 Echipele de copii a Școlii Sportive Măgdăcești au șanse să  devină premiante a Campionatul Moldovei la fotbal în sală, ediția 2016.

Joi, 24 martie, primele pe terenul de parchet a Complexului Sportiv «Alexia» din Chișinău au apărut echipele ȘS Măgdăcești (U-11) și a Liceului Internat Municipal cu Profil Sportuv, Chișinău (LIMPS). Tinerii fotbaliști din Măgdăcești, instruiți de profesorul-antrenor Vasile Dabija, din primele minute joacă agresiv, reușind să bată în poarta adversarilor trei goluri, pe când cei de la LIMPS au marcat doar o singură dată. La formația din Măgdăcești s-au evidențiat Ion Guzun (2 goluri) și Dorin Gheorghiță.

DSC_0159

O victorie frumoasă în etapa a VII-a a Campionatului republican la fotbal în sală a obținut-o și echipa SȘ Măgdăcești (U-12), sub conducerea profesorului-antrenor Eugen Avram. Tinerii fotbaliști Vlad Mihai, Gheorghe Soltan și Mihai Negură au marcat în poarta echipei «Dacia-Buiucani-2» cinci (!) goluri, pe când adversarii nici unul.

Sâmbăta trecută, 26 martie, pe stadionul de la Drăsliceni, s-a disputat meciul din cadrul Campionatului republican de fotbal, Divizia «A» (U-15), între echipele ȘS Măgdăcești și ȘS nr.4 Tiraspol, arbitrat de Denis Ivlev, care s-a încheiat cu o remiză de 2:2. La gazede s-au evidențiat Ion Efros în min. 5 și Marin Macarie în repriza a doua a marcat un gol din penalty.

Valeriu TURTA

Foto de autor

În imagini: Fragmente de atac al echipei ȘS Mâgdâcești (U-11) în meciul de fotbal în sală cu formația Liceului Internat Municipal cu Profil Sportiv, Chișinău.

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *