CriuleniCultural

Zăicănenii vă așteaptă la Ziua Familiei, pe 14 mai

Pe 14 mai, 2023, începând cu ora 11.00, veți avea ocazia să vă alăturați locuitorilor satului Zăicana, care vor organiza Festivalul Familiei cu genericul „Din inima Familiei”. 

Evenimentul organizat de către Primăria Zăicana și Secția Cultură și Turism a Consiliului Raional Criuleni își propune să capteze atenția spectatorilor și participanților cu un concert prezentat de către colectivele folclorice din r. Criuleni, expoziție de fotografii familiale. 

Pentru că gospodinele și gospodarii din Zăicana au cu ce se lăuda, va fi organizat și un târg gastronomic al bucatelor și prăjiturilor tradiționale locale, lucrări de artizanat, confecționate din lemn, lut, broderii și confecții tradiționale, confecționate de mânuțele dibace care știu să mânuiască instrumente. 

Ziua Internaţională a Familiei este marcată anual la 15 mai, în conformitate cu Rezoluţia 47/237 din 20 septembrie 1993 a Adunării Generale a ONU. 

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button