Criuleni

VIDEO// Consilierii or. Criuleni au primit mandatele și au creat fracțiunile

 La 20 decembrie 2023 cei 17 consilieri ai orășului Criuleni au primit mandatele și au creat fracțiunile în cadrul cărora vor lua deciziile importante pentru comunitate.
Fracțiunea majoritară este creată din 11 consilieri aleși pe lista Partidului Socialiștilor din RM, reprezentat și de primarul Mihail Sclifos.  Practic gestiunea orașului este în mâinile lor.  Consilierii aleși pe lista PAS, 4 mandate, CUB -1 mandat au constituit o altă fracțiune, iar candidat independent Mihail Sclifos a declarat că nu se afiliază deocamdată la nici o fracțiune.
Ședința a fost prezidată de cel mai în etate consilier, candidatul independent Mihail Sclifos, asistat de cel mai tânăr ales local, Eugen Samoilă.
în imagine: consilierii  aleși pe lista PAS( Sergiu Ceban, Sergiu Țîgănaș, Vasile Iapără, Ghenadii Panfili cu secretara interimară a Consiliului orășenesc, Cristina Golban.
La 21 noiembrie aleșii locali urmează să se întrunească într-o nouă ședință pentru a desemna  vice-primarul și membrii comisiilor consultative.
Vedeți înmânarea mandatelor:

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button