Accidente rutiere

Un tânăr băut și-a făcut Mercedesul zob într-un copac, la Criuleni. Cinci persoane au ajuns la spital

Cinci persoane au ajuns la spital, după ce automobilul cu care se deplasau s-a izbit violent într-un copac. Accidentul a avut noaptea trecută, în jurul orei 23:55, în raionul Criuleni.

get_img-3

Potrivit poliției din Criuleni, cele cinci persoane se deplasau cu un automobil de marca Mercedes E 200, când șoferul, un tânăr în vârstă de 25 de ani, originar din Dubăsari, a pierdut controlul volanului, iar automobilul a intrat violent într-un copac de pe acostament.

În urma impactului, automobilul a fost transformat într-un morman de fiare, iar la fața locului au intervenit o ambulanță, poliția, dar și un echipaj de descarcerarea. Salvatorii au scos dintre fiarele contorsionate cele cinci victim, care au fost transportate de urgență la Spitalul raional Criuleni cu diverse traumatisme.

La fața locului, oamenii legii au stabilit că tânărul care se afla la volanul Mercedesului era în stare de ebrietate. Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

deschide.md

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button