Accidente rutiere

Accident lângă Ișnovăț

Drumul este bun, paharul a fost mare

Un cuplu ce se deplasa în noaptea de  22 decembrie 2023 cu automobilul Dacia Logan pe traseul Criuleni- Peresecina a suferit în urma unui accident rutier. Șoferul a pierdut controlul volanului, mașina a derapat de pe traseu, s-a răsturnat și s-a izbit într-un stâlp în preajma satului Ișnovăț.

În urma impactului soția șoferului în vârstă de 36 ani a fost internată în spitalul din Orhei cu diverse traumatisme.

Testarea cu aparatul Dragher a constatat că șoferul avea 0, 55 mg/l alcool etilic în aerul expirat.

Conform legislației actuale conducerea automobilului în stare de ebrietate se pedepsește cu amendă de 17 500 – 25 000 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o durată de la 40 la 60 de ore, în ambele cazuri cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 6 luni la 1 an.

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button