Triplu furt la Criuleni în ajun de Anul Nou

În noapte de 29 spre 30 decembrie, trecut, patru persoane, dintre care doi minori, au spart  o frizerie, un magazin şi o bancă comercială, toate situate la câţva paşi de sediul primăriei or. Criuleni.

burglary-jpg_083647

Hoţii au sustras instrumente de frezat, un laptop, bani şi produse în valoare totală de peste 10000 lei. Ghinionul, însă, le-a jucat festa după ce au spart fereastra unei bănci. Făptaşii nu numai că n-au reuşit să sustragă ceva bunuri, dar au şi fost fixaţi de camerele video instalate în interior, iar oamenii legii au reuşit în scurt timp să-i identifice şi chiar să-i reţină. Doar că nu pentru mult timp. Actualmente inşii sunt cercetaţi în stare de libertate, iar cei doi minori, care sunt vizaţi în mai multe dosare de acest fel, pot chiar scăpa nepedepsiţi şi de această dată. Or, legea e de partea lor – nu au atins majoratul. Apropo, bunurile furate au fost returnate, măcar atât s-a putut face.

Tot în luna decembrie

Un tânăr, locuitor al s. Cruglic, a furat 4 automobile, care ulterior au fost abandonate: două VAZ-uri, un automobil DACIA şi altul “Toiota Corolla”, ultimul aparţinând unui cetăţen al or. Criuleni.

4-metode-de-furt-din-masina-pe-litoral-in-sezonul-493961a3e3c881edb5-920-0-1-95-0-1024x534_22917500

În urma reţinerii, angajaţii poliţiei a depistat la domiciliul acestuia un depozit plin cu detalii auto. La prima vedere pare a fi un colecţionar, dar cele patru furturi, săvârşite într-o singură lună, pare să dea peste cap această ipoteză. Pentru orice eventualitate oamenii legii au pornit o cauză penală, iar decizia finală va fi luată de judecători.

Info “E.C.”

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *