CriuleniDubăsari

11 cetăţeni noi în prima săptămână

În prima săptămână a anului 2018, la maternitatea din Criuleni au văzut lumina zilei unsprezece prunci. Prima de Revelion, la 1 ianuarie, într-o familie din satul Molovata Nouă, rl Dubăsari, a venit pe lume o fetiţă. Alţi zece copii au completat bucuria sărbătorilor în familii din Slobozia –Duşca, Dubăsarii Vechi, Criuleni, Izbişte, Hruşova raionul Criuleni, şi Ustia, Cocieri, Oxentea din rl Dubăsari, în total şapte fetiţe şi patru băieţei. Cei mai mulţi prunci – trei la număr, s-au născut, deocamdată, de Crăciun, pe 7 ianuarie. Informaţia ne-a fost comunicată de către asistenţa superioară din maternitatea Spitalului raional Criuleni, Nadejda Don.

76795-www.wallpapersfan.com

Potrivit Nadejdei Don, în anul 2017 în maternitatea din Criuleni s-au născut 416 copii, mai puţini comparativ cu anul 2016, când registrul a fixat 438 de nou-născuţi.

S. Cernov

foto simbol

 

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button