Incidente

Tragedie la Onițcani

Întâlnirea la un pahar de vorbă între doi tineri din Onițcani, Criuleni s-a transformat în tragedie. Surse din sat spun că unul dintre ei și-a amintit că cel mai tânăr i-ar fi ademenit concubina. Cearta s-a transformat în bătaie, după care inșii s-au despărțit. Ulterior bărbatul în vârstă de 35 ani a fost găsit într-o stare precară de amicii, care au chemat ambulanța. Maria Tîrgola, primara s. Onițcani a comunicat că ambii tineri sunt celibatari.

Bărbatul a decedat ieri la Spitalul din Chișinău. Marin Brînză, inspectorul de sector al IP Criuleni din Onițcani, solicitat de ”E.C.” a declarat că este pornită o anchetă și cazul este cercetat de poliție.

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button