Alegeri parlamentareCriuleniDubăsariEst-Curier

Tinerii din Criuleni și Dubăsari au fost cei mai activi

  Deși raioanele Criuleni și Dubăsari figurează printre cele cu participare salutabilă la scrutinul parlamentar, la urne au absentat jumătate dintre alegătorii incluși în liste.

În ambele raioane au fost mai active femeile și persoanele cu vârsta cuprinsă între 56-70 ani. Numărul tinerilor de 18- 25 ani care și-au exercitat datoria de alegător în raionul Criuleni îl depășește pe cel al alegătorilor trecuți de 71 ani cu 148, iar în raionul Dubăsari cu 41 persoane.  În raioanele vecine Orhei, Strășeni, Anenii Noi, în capitală, în celelalte unități administrativ-teritoriale din R.M.  tinerii din această categorie de vârstă au cedat locul în clasament septogenarilor.

E. Chiriac

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button