Alegeri parlamentareEC Junior

Tinerii de la Hîrtopul Mare se implică și știu ce vor de la viață

Pentru prima dată am participat la votare.

Mi-a fost un pic frică însă am ieșit la vot. Votul meu contează! Am votat pentru un viitor mai bun și mai prosper. Vreau ca părinții noștri să aibă posturi de muncă aici în Moldova și să nu plece peste hotare.

La fel și Buzac Ana a fost la prima experiență de alegător. Ea a votat pentru a face o schimbare și consideră că schimbarea o facem noi: ”Am votat pentru un viitor mai bun. Vrem ca noi, tinerii, care terminăm colegiile, școlile profesionale să avem locuri de muncă bine plătite aici acasă și să nu fim nevoiți să plecăm peste hotare. Mesajul meu către viitorii parlamentari – Totul este în mâinile dumneavoastră, vrem ca toți să revină acasă.”

 

Bîtca Mihaela, s. Hîrtopul Mare

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button