CulturalEst-Curier

Expoziția de mărțișoare se va deschide pe 24 februarie, la Școala de Arte Criuleni

Școala de Arte Criuleni anunță lansarea celei de-a III-a ediții a Proiectului educațional „ArtMărțișor”, care constă în vernisarea unei expoziții dă mărțișoare și suvenire de primăvară, confecționate cu drag de elevele care studiază la specialitatea arte plastice. Organizatorii anunță și posibilitatea de a achiziționa de la tinerele meșterițe și profesoara lor daruri de primăvară pentru persoanele dragi. 

„Mărțișoarele și suvenirele noastre sunt unice, deosebite, fiecare are designul său irepetabil. Vizitatorii vor admira lucrările confecționate manual  de către 8 elevi, inclusiv ale mele și ale dnei Galina Moisei, meșteriță-nahd-made” – ne-a informat Ala Roșcovanu, profesoară de artă plastică. 

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button