Uncategorized

22 februarie a fost ultima zi pentru zece persoane

 

Zece persoane au avut un sfârșit tragic în ziua de 22 februarie 2024, patru dintre ele și-au pus capăt zilelor. Ultima tragedie s-a produs noaptea. În jurul orei 22:00, într-o locuință din orașul Sîngerei, susțin sursele PulsMedia.MD o  mamă și-a găsit adolescentul de 15 ani fără suflare.

Femeia a sunat la 112. De rând cu polițiștii la fața locului a intervenit și un echipaj medical, însă din nefericire,medicii au putut doar să constate decesul băiatului.

 

 

Medicul-legist care a examinat cadavrul nu a depistat semne de moarte violentă. Totodată, oamenii legii au stabilit că atunci când a fost găsit cadavrul copilului, ușa locuinței era încuiată din interior.

Dânsul nu a lăsat niciun bilețel de adio, iar oamenii legii au inițiat un proces penal în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

 

 

 

 

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Vezi și
Close
Back to top button