EC JuniorSportiv

Slobozia-Dușca a câștigat Cupa competițiilor raionale la fotbal

La 24 octombrie echipa de fotbal care a reprezentat Slobozia Dușca la Spartachiada gimnaziștilor, a câștigat meciul final disputat cu echipa din Ișnovăț cu scorul de 6:1.

Tineri de 13-14 ani, antrenați de dl Iurie Arseni, au muncit mult pentru a aduce râvnitul trofeu în localitate. Îndrumați și de dl Ruslan Istrati au jucat după tactica 5+1. Portarul echipei, Sergiu Iliescu a făcut o mulțime de parade salvând poartă de mai multe mingi ce zburau spre ea.

Sergiu Butuzac a fost atacantul cel mai productiv și a condus echipa spre succesul final.

Această Spartachiada s-a desfășurat pe stadionul din orășelul Criuleni și a oferit microbiștilor mai multe momen-
te de revelație. Fiecare dintre jucătorii echipei noastre a primit câte o medalie și felicitări din partea organizatorilor acestui turneu.

Sergiu Butuzac şi Sergiu Iliescu

De altfel, rezultatele competițiilor raionale la fotbal, vârsta gimnazială, arată astfel:

Echipe masculine :
locul I – gim. Slobozia Dușca, profesor Arseni Iurie;
locul II – gim.Ratuș, profesoară Boaghe Olga;
locul III – gim.Ișnovăț, profesor Cojocari Anatol;
locul IV – gim. Izbiște, antrenor Mantaluța Andrian.

Echipe feminine:
locul I – gim. Cimișeni, profesoară Scutelnic Maria;
locul II – gim. Râșcova, profesoară Mitrea Elena;
locul III – gim. Pașcani, profesoară Cristea Tatiana;
locul IV -gim. Jevreni, profesor Platon Mihai.

Mihai Guriță, stagiar în cadrul proiectului „Est-Curier Junior”

Acest articol este realizat în cadrul proiectului „Sprijin pentru mass media din Moldova și eforturi inovatoare de educație mediacă”, finanțat de Agenția Suedeză pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională și implementat de Internews în Moldova, ce are ca scop promovarea dezvoltării mass media independente și profesioniste, care oferă cetățenilor acces la o diversitate de perspective și reduce vulnerabilitatea sectorului mediatic la interesele politice și economice.

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button