EcologicSocial

În comuna Boșcana au elaborat un Plan de salubrizare pentru toamna 2021

Primara comunei Boșcana, raionul Criuleni, Svetlana Racul, informează sătenii că în perioada 19.10-30.11.2021 se desfășoară campania de toamnă de amenajare și salubrizare a localității.

Îndemnând lumea să facă curățenie în preajma gospodăriilor personale, Svetlana Racul le sugerează: „Nu vă rușinați, împreună cu mahalaua, să curățiți și pe sub gardurile unde nu locuiește nimeni (a vecinilor plecați), șanțurile și podețurile din fața caselor, celor ce locuiesc la drumul central.”

Primii s-au încadrat în acțiunile de salubrizare liceenii, membrii Patrulei ECO (în imagine).

Pe lângă ordinea ce trebuie să o facă în sat, boșcănenii, vineri, 29 octombrie, începând cu ora 13, vor aduce în ordine și cimitirul.

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button