EducaţieEst-CurierSocial

Școala Europeană a Parteneriatului Estic din Georgia invită elevi din Moldova

Dacă ești cl. a 9-a sau a 10-a, vezi condițiile de admitere

Programul de Bacalaureat Internațional de doi ani (IB) se axează pe Europa și subiectele europene, include cursuri în științe umane, limbi și literatură, artă și istorie, toate complementate de o perspectivă europeană distinctă. Sunt admiși elevi din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina.

Bacalaureatul Internațional pune  accent pe învățarea elevilor să gândească în mod critic și independent și cum să cerceteze cu atenție și logică. Școala Europeană a PaE din Georgia oferă un mediu internațional unic de învățare, studii și trai cu elevi din culturi diferite. În afara orelor, elevii admiși vor avea ocazia să participe la conferințe și evenimente legate de UE.

În ansamblu, Școala Europeană a PaE oferă o oportunitate educațională de cel mai înalt nivel, pregătire în mod unic să faci față provocărilor lumii moderne și globalizate. Absolvenții vor obține o calificare internațională și  Diplomă IB.

La program pot admite elevi din R. Moldova care studiază în clasele IX și X. 

Studiile sunt gratuite. 

Cei interesați pot consulta pagina web EU NEIGHBOURSEAST.eu pentru mai multe detalii și condiții de admitere. Perioada de aplicare a formularului de înregistrare a început la 16 decembrie 2022 și va dura până la 16 martie 2023. 

Formularul de înregistrare îl puteți accesa pe linkul de aici. 

 

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button