Est-CurierSocial

Alexandrina continuă lupta cu cancerul și speră să adune suma necesară pentru operația din februarie

Tânăra polițistă din Onițcani, Alexandrina Iacub, internată în prezent într-un spital din Istanbul, Turcia, continuă lupta cu boala, care i-a deturnat toate planurile de viață într-un mod neașteptat și crud. 

Zilele în care conaționalii Alexandrinei au serbat, pentru ea au fost marcate de stări greu de suportat, pentru că, după cum explică chiar ea pe pagina sa de Facebook, tratamentul este unul dur și agresiv. 

Odată cu urările de Revelion, de sărbători, Alexandrina și mama ei Elena, care o însoțește la tratament, le urează tuturor susținătorilor sănătate și împlinirea tuturor viselor, ani mulți, iar 2023 să fie cel mai bun din viața fiecăruia. Dna Elena și Alexandrina le mulțumesc tuturor pentru ajutor și continuă să spere că vor dispune, cu ajutorul oamenilor milostivi, de banii pe care urmează să-i achite pentru îngrijirile medicale. 

Cei care pot oferi un ajutor cât de mic, pot face o donație utilizând posibilitatea oferită de https://www.mcharity.org. 

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button