Alegeri prezidentialeDubăsariEst-Curier

La vot … cu barca peste râul Nistru!?

Redacția ”Est-Curier” a fost sesizată de către un locuitor al s. Dubăsarii-Vechi, precum că grupuri de locuitori din stânga Nistrului ar fi fost trasnportați pe malul drept la vot cu barca, iar de acolo erau preluați și transportați la secțiile de votare.  Nu am reușit să aflăm dacă a fost sesizată poliția sau observatori, dar și în ce secții de votare și-au exercitat acești cetățeni dreptul la vot. Vom reveni! 

Dacă dețineți imagini video, foto sau alte detalii despre acest subiect, ni le puteți transmite prin e-mail contact@estcurier.md.

 

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere.

Articole asemănătoare

Back to top button