La Criuleni au dispărut zebrele

La Criuleni oamenii se bucură. Au ajuns să vadă reparată și strada centrală – dintr-un capăt până în altul. Cei care pricep cât de cât în procesul tehnologic de reparație a drumurilor, spun că calitatea  lucrărilor lasă de dorit.

trecere_de_pietoni_59828700

Dar nu despre aceasta intenționam să scriu. Vorba e că de săptămâni bune la Criuleni au dispărut zebrele și nu numai. Și liniile de marcare a fost astupate în asfaltul proaspăt, această situație punându-i în mare dificultate pe șoferi, dar și pe bicicliști. În situația creată și pietonii sunt  puși în mare încurcătură, mai cu seamă pe trecerile din zonele aglomerate ale orașului, astfel fiindu-le pusă în pericol securitatea .

-      Încercăm să soluționăm problema – spune Iurie Procopiev, vice primarul or. Criuleni. – Consiliul local a alocat pentru marcaje 130000 lei, la  licitație (care a avut loc pe 3 iulie) s-a înscris o singură firmă, vom anunţa licitaţie repetată, spre atenţia firmelor specializate în marcarea drumurilor. Probabil suma li se pare mică, dar nu a fost luată din pod. S-au făcut niște calcule în urma cărora s-a ajuns la această cifră.

Gh. Motricală

 

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *