(Video) Față-n față cu antreprenorii

Circa 100 de antreprenori din diferite domenii ale economiei raionului Criuleni, profitând de deplasarea prim-ministrului  Pavel Filip și membrilor cabinetului de miniștri în teritoriu, aşteptau în sala de ședințe a Consiliului Raional  cu nerăbdare să-şi expună necazurile, reiterând că,  prea multe probleme s-au acumulat în ultimul timp.

V. Burlac, preşedintele raionului, a mulţumit asistenţei pentru contribuţia adusă la formarea bugetului de stat, specificând printre marele realizări depăşirea în prima jumătate a anului 2018 a acumulărilor la bugetul de stat cu circa 900 mii lei. În acelaşi context, făcând referinţă la aceeaşi perioadă a anului în curs, a fost înregistrată o supra-acumulare de peste 8 mln. lei a taxelor şi impozitelor asta în termeni economici însemnând creşterea bunăstării tuturor locuitorilor raionului Criuleni şi a ţării în întregime.

În alocaţiunea rostită prim-ministru Pavel Flip s-a referit la succesele, dar şi nereuşitele înregistrate de guvernul pe care îl conduce de mai bine de doi ani.

Prim-ministru Pavel Filip şi ceilalţi membri ai cabinetului prezenţi la întâlnire cu antreprenorii locali au răspuns la întrebările venite din sală.

Ce întrebări au adresat oficialilor criulenenii şi ce le-au răspuns aceştia, aflaţi din materialul video de  mai jos.

Gh. Motricală

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *