Încă o experiență pentru drăsliceneni

Pe 12 martie, curent, echipa Școlii Sportive Drăsliceni, antrenată de Marin Ursu și Alexandru Guzun, s-a plast pe locul II la turneul de mini-fotbal în memoria Antrenorului Emerit al R. Moldova Jan Pascal, organizat de Școala Șportivă Raională din Orhei.

DSC_0056

În grupa U-10 echipa ȘSR Orhei-1 a învins la penalti formația ȘS Măgdăcești 3:3 (4:3), iar echipa ȘSR Orhei-2 a obținut victoria în fața formației ȘS Stăuceni cu scorul de 3:1. În meciul pentru locul III, echipa ȘS Stăuceni a învins formația ȘS Măgdăcești cu 4:2. În finală echipa ȘSR Orhei-2 a biruit formația ȘSR Orhei-1 cu scorul de 7:1.

În grupa de vârstă U-11  ȘSR Orhei-1 a învins  ȘS Stăuceni cu 8:0, iar echipa ȘS Drăsliceni a învins formația ȘSR Orhei-2 cu 2:0. În meciul pentru locul III echipa ȘS Stăuceni a obținut victoria în fața formației ȘSR Orhei-2 cu scorul de 8:1. În finală echipa ȘSR Orhei-1 a învins la penalti formația ȘS Drăsliceni 0:0 (3:2).

Echipele de vârsta U-10 a ȘSR Orhei-2 și de vârsta U-11 a ȘSR Orhei-1 au fost decorate cu diplome și cupe, echipele ȘSR Orhei-1 și ȘS Drăsliceni, au fost decorate cu Diplome de gradul II, iar reprezentanții ȘS Stăuceni (ambele echipe plasate pe locul III) au fost decorate cu Diplome de gradul III.

V. Turta

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *