CriuleniEconomic

(Video) Anul a fost bun, dar pentru asta au dormit mai mult pe deal, decât acasă, spun agricultorii din Criuleni

La 23 octombrie, deşi încă nu a fost Ziua Agricultorului oficial, autorităţile raionului Criuleni au adunat oamenii gliei la o zi a bilanţului, care a fost combinată şi cu expoziţia-târg de toamnă „Toamna de Aur”, o activitate devenită tradiţională în Criuleni.

La fel o tradiţie a devenit să fie felicitaţi şi distinşi cu diplome şi cadouri conducători de întreprinderi agricole, trastorişti, combaineri, brutari, angajaţi din sectorul zootehnic, veterani ai muncii agricole, etc.

Am decis să aflăm de la ei cum a fost anul agricol 2021, ce culturi le-au adus cele mai bune rezultate şi ce le doresc colegilor lor în ziua în care sunt omagiaţi.

Reporteră Svetlana Cernov, imagine/editare Alin Motricală

 

 

 

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button