Est-Curier

În baza recomandărilor, vor elabora un plan anticorupţie pentru următorii ani (video)

Realizarea Planului Local Anticorupţie (PLA) în r. Criuleni a fost monitorizată, pe parcursul anului 2020, de către AO Centrul de Justiţie Socială „Echitate” în cadrul proiectului „Implicare și monitorizare pentru dreptate și echitate”.
La 9 martie, raportul de monitorizare, cu constatări și recomandări, a fost făcut public, în cadrul unei mese rotunde. Despre cum percep autorităţile constatările și recomandările și ce ar putea funcţionarii îmbunătăţi în următoarele planuri anticorupție locale, discutăm cu Diana Rusu, secretarul Consiliului Raional Criuleni.

Acest interviu este realizat  de A.O. Centrul de Justiție Socială ”ECHITATE” în cadrul Programului de granturi mici pentru monitorizarea alternativă a planurilor anticorupție sectoriale și locale al proiectului „Lupta cu corupția prin consolidarea integrității în Republica Moldova”, implementat de PNUD Moldova cu suportul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Norvegiei. Partenerul local al proiectului – PP „Est-Curier”.

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere.

Articole asemănătoare

Back to top button