Est-Curier

În 2022, puteţi abona Est-Curier fără a ieşi din casă, în orice colţ al lumii v-aţi afla

Abonarea online, pas cu pas

Din acest an, distribuitorul naţional de publicaţii periodice, adică Poşta Moldovei, a pus la dispoziţia clienţilor săi platforma electronică de abonare la ediţiile periodice. 

Este o platformă modernă şi accesibilă, afirmă comunicatorii întreprinderii, care oferă posibilitatea tuturor cetățenilor, inclusiv celor din diasporă, să se aboneze personal sau să aboneze părinții, bunicii sau alte rude, dacă doresc să le ofere o sursă în plus de informare sau un cadou.

Dacă tot a început anul şi luna ianuarie este deja în calendare, abonarea la „Est-Curier” este disponibilă pentru 11 luni, sau altă perioadă, la alegerea fiecărui doritor de a avea întâlnire cu eroii publicaţiilor noastre în fiecare zi de vineri.

Ce paşi aveţi de urmat?

  1. Accesaţi pagina web Poşta Moldovei la secţiunea abonare: 

2.  Setaţi tipul abonamentului şi numărul de luni dorit:

3. Completaţi datele cerute în fiecare rubrică şi apăsaţi pe „comandă”:

4. Veţi primi prin poşta electronică nota de plată, înregistrată în sistemul de plăţi electronice M-Pay, pe care o puteţi achita cu un card bancar sau la orice filială bancară sau la  terminal de plată:

Vă mulţumim pentru că ne urmăriţi şi ne bucurăm să vă ştim alături! La mulţi ani!

 

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button