Fotbal încordat la Boşcana

Un caz regretabil a avut loc duminica trecută (23 iunie) la Bălăbănești. Meciul din cadrul etapei a II-a a Campionatului raional de Fotbal între echipa locală «Atletic», Bălăbănești și formația «Speranța» din satul vecin Cimișeni nu s-a disputat. Și asta pentru că la meci nu a fost prezent medicul, care conform Regulamentului, urma să fie asigurat de gazde.

DSC_5315

Brigada de arbitri a Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) Vadim Roșca, Alexandru Sajin și Ruslan Bardan după ce au așteptat 30 de minute au constatat anularea meciului. Urmează ca Comisia de disciplină a Campionatului raional de Fotbal în timpul apropiat să asculte responsabilii echipei din Bălăbănești și să ia o decizie de amendare a echipei «Atletic», Bălăbănești. Păcat că amatorii de fotbal, care au venit duminică la stadionul din Bălăbănești, așa și nu au văzut confruntarea celor două echipe destul de ambițioase.

Ulterior m-am deplasat la Boșcana, unde se desfășura meciul de fotbal între echipa locală «Nistru» și formația «Victoria», Zăicana. După prima repriză arbitrii FMF Liviu Stati, Eugen Roșca și Eugen Arnaut au constatat o remiză nulă 0:0.

Cum a evoluat meciul în continuare și cine a ieșit învingător în finală aflați în ediția de vineri, 28 iunie, 2019, a ziarului “Est-Curier”.

V. Turtă

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *