Evoluții frumoase a echipelor ȘS Măgdăcești

 Echipele de copii a Școlii Sportive Măgdăcești au șanse să  devină premiante a Campionatul Moldovei la fotbal în sală, ediția 2016.

Joi, 24 martie, primele pe terenul de parchet a Complexului Sportiv «Alexia» din Chișinău au apărut echipele ȘS Măgdăcești (U-11) și a Liceului Internat Municipal cu Profil Sportuv, Chișinău (LIMPS). Tinerii fotbaliști din Măgdăcești, instruiți de profesorul-antrenor Vasile Dabija, din primele minute joacă agresiv, reușind să bată în poarta adversarilor trei goluri, pe când cei de la LIMPS au marcat doar o singură dată. La formația din Măgdăcești s-au evidențiat Ion Guzun (2 goluri) și Dorin Gheorghiță.

DSC_0159

O victorie frumoasă în etapa a VII-a a Campionatului republican la fotbal în sală a obținut-o și echipa SȘ Măgdăcești (U-12), sub conducerea profesorului-antrenor Eugen Avram. Tinerii fotbaliști Vlad Mihai, Gheorghe Soltan și Mihai Negură au marcat în poarta echipei «Dacia-Buiucani-2» cinci (!) goluri, pe când adversarii nici unul.

Sâmbăta trecută, 26 martie, pe stadionul de la Drăsliceni, s-a disputat meciul din cadrul Campionatului republican de fotbal, Divizia «A» (U-15), între echipele ȘS Măgdăcești și ȘS nr.4 Tiraspol, arbitrat de Denis Ivlev, care s-a încheiat cu o remiză de 2:2. La gazede s-au evidențiat Ion Efros în min. 5 și Marin Macarie în repriza a doua a marcat un gol din penalty.

Valeriu TURTA

Foto de autor

În imagini: Fragmente de atac al echipei ȘS Mâgdâcești (U-11) în meciul de fotbal în sală cu formația Liceului Internat Municipal cu Profil Sportiv, Chișinău.

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *