Au fost identificați hoții de biciclete și trotinete

Doi minori din  raionul Criuleni, furau  biciclete și trotinete și le vindeau la prețuri simbolice, pe internet .

politia 2

Mai multe plângeri cu privire la furtul unor biciclete și trotinete  de la locuitorii unui bloc locativ din orașul Criuleni înregistrate la Inspectoratul de poliție Criuleni au generat inițierea unei anchete. Făptașii au fost identificați. După cum comunică Maxim Cernovschi, reprezentantul IP Criuleni e vorba de  doi minori, cu vârsta de 15 ani, originari din raioanele Criuleni și Dubăsari,  ambii cunoscuți  polițiștilor pentru  devieri comportamentale. Bunurile sustrase, erau ascunse în debaraua de la domiciliul unuia dintre minori iar ulterior, prin intermediul rețelelor sociale, erau comercializate.

Cei doi în cadrul audierilor, vina și-au recunoscut-o, menționând că și-au dorit obținerea unor mijloace financiare și au profitat de faptul că bunurile sustrase în permanență erau lăsate fără supraveghere în scara blocului, accesul la ele fiind liber.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal, iar tinerii sunt cercetați în stare de libertate având obligația de a se prezenta la organul de urmărire penală.

Info ” E.C”

sursa foto: IP Criuleni

 

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *