CriuleniDubăsariEst-CurierPoliţieTransport

Au fost identificați hoții de biciclete și trotinete

Doi minori din  raionul Criuleni, furau  biciclete și trotinete și le vindeau la prețuri simbolice, pe internet .

politia 2

Mai multe plângeri cu privire la furtul unor biciclete și trotinete  de la locuitorii unui bloc locativ din orașul Criuleni înregistrate la Inspectoratul de poliție Criuleni au generat inițierea unei anchete. Făptașii au fost identificați. După cum comunică Maxim Cernovschi, reprezentantul IP Criuleni e vorba de  doi minori, cu vârsta de 15 ani, originari din raioanele Criuleni și Dubăsari,  ambii cunoscuți  polițiștilor pentru  devieri comportamentale. Bunurile sustrase, erau ascunse în debaraua de la domiciliul unuia dintre minori iar ulterior, prin intermediul rețelelor sociale, erau comercializate.

Cei doi în cadrul audierilor, vina și-au recunoscut-o, menționând că și-au dorit obținerea unor mijloace financiare și au profitat de faptul că bunurile sustrase în permanență erau lăsate fără supraveghere în scara blocului, accesul la ele fiind liber.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal, iar tinerii sunt cercetați în stare de libertate având obligația de a se prezenta la organul de urmărire penală.

Info ” E.C”

sursa foto: IP Criuleni

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere.

Articole asemănătoare

Back to top button