Sportul favorizează relațiile amicale

Duminica, 4 decembrie, cea de a 60 aniversare a echipei de fotbal  «Valul», din Șerpeni, Anenii Noi, a fost marcată cu  participarea echipelor de fotbal, seniori «Valul», Șerpeni, campioana raionului Anenii Noi, «Nistru», Boșcana, campioana raionului Criuleni și echipa din localitatea Speia, raionul Grigoriopol.

dsc_0146

Echipa de veterani «Nistru», Boșcana

La competițiile de mini-fotbal au concurat veteranii echipelor «Valul», Șerpeni, «Dacii», Botnărești, ambele din raionul Anenii Noi și  veteranii echipei ”Nistru”, Boșcana.

dsc_0180

În acea zi nu a contat scorul, ci prietenia ce s-a consolidat între boșcăneni și șerpeneni. – Cu sportivii din Șerpeni ne cunoaștem din timpurile sovetice, – mărturisește Nicolae Moroga, antrenorul echipei “Nistru” Boșcana. – Deaceea am răspuns cu plăcere invitației lui Constantin Luca, sponsorul formației «Valul» Șerpeni de a fi împreună cu ei și a participa la turneele de fotbal și mini-fotbal organizate pe stadionul sătesc din valea Nistrului, consacrate celor 60 ani de activitate a echipei de fotbal «Valul”.

dsc_0216

 Delegația sportivă din Boșcana la Complexul memorial «Capul de pod Șerpeni».

Felicitând omagiații, Elena Nicolaev, primarul satului Șerpeni (vezi fotografia din prima pagină), a înmânat echipelor participante la turneu cupe și câte o minge nouă. Apoi delegația sportivă din Boșcana a vizitat Complexul memorial «Capul de pod Șerpeni», comemorând ostașii căzuți în cel de-al doilea război mondial.

Valeriu TURTA

 În imaginea reprezentativă: în atac – veteranul echipei «Nistru», Boșcana Mihai Marga.

 

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *